Close

VERHAAL

Het verhaal van DMOA begint in 2009, wanneer Benjamin Denef en Matthias Mattelaer beslissen om hun krachten te bundelen tot een multi-disciplinair architectenkantoor.

 

De beginjaren kenmerken zich vooral door het uitdenken en realiseren van unieke woonprojecten, vooral voor private opdrachtgevers. Maar tijdens de jaren die volgen wordt er druk geëxperimenteerd op vlak van toekomstgericht ontwerpen met veel aandacht voor oude én nieuwe technieken.

 

Ondertussen bevat het uitgebreide portfolio van DMOA niet enkel woningen, maar werden er ook retailprojecten, kantoren, meergezinswoningen, een co-housingproject en nog zoveel meer gerealiseerd.

 

Ook interieurs en meubels werden bedacht en uitgewerkt, opdat de kenmerkende sfeer van DMOA tot in de kleinste details tot uiting komt in elk project.

 

Maar de ambitie van DMOA strekt zich uit tot ver buiten de grenzen van de ‘zuivere’ architectuur. Zo zet het team zich met Maggie Program vzw (www.maggie-program.be) in om mee te bouwen aan een betere woon- en leeromgeving in meer uitdagende omgevingen, zowel in binnen- als buitenland.

 

En met KRUUL kwam er een paar jaar terug een eigen DMOA -head office. Met dit unieke gebouw langs de ring van Leuven etaleert DMOA niet alleen zijn kunnen op gebied van out-of-the-box ontwerp en bouwtechniek, maar geeft het als multi-inzetbare eventruimte ook een nieuwe adem aan de buurt.

 

Vandaag timmert DMOA met zijn team verder aan de weg. De ambitie om zichzelf elke dag te blijven verbeteren en om van elk project de best mogelijke versie op te leveren, zijn voor DMOA een constante drijfveer.