Close

AANPAK

Bouwen is een uiterst boeiend maar intensief proces waarbij veel verschillende partijen betrokken zijn en waarbij veel keuzes moeten worden gemaakt. Sommigen bouwen voor het eerst, anderen hebben hier al enige ervaring mee, maar hebben misschien nog niet eerder met ons kantoor samengewerkt.

 

DMOA biedt daarom begeleiding doorheen het hele proces. Nog voor u een grond of pand aankoopt, kan u rekenen op de expertise van één van onze medewerkers om u te adviseren bij uw aankoopbeslissing. Ook als u nog niet 100% weet welke richting uw project uit moet, kunt u beroep op ons doen. In een haalbaarheidsstudie gaan wij samen met u op zoek naar uw noden, wensen en dromen én onderzoeken we hoe deze te verzoenen vallen met de heersende regelgeving.

 

Eens het programma voor alle partijen volledig duidelijk is, komt het project steeds meer tot leven tijdens de fases van schetsontwerp, voorontwerp, bouwaanvraag en aanbesteding. Hierbij zetten wij onze jarenlange ervaring in om uw project een vlotte doorloop te geven. En ook tijdens de werffase zorgen wij voor een de nodige opvolging, bijsturing en terugkoppeling naar onze bouwheren.

 

Tot slot zetten wij bij DMOA in op maatwerk en kiezen wij bewust voor een aanpak op maat van de klant en van het betreffende project. Onze aanpak richt zich aldus op een volledige ‘ontzorging’ van onze klanten, waarbij wij als professionele partner al onze knowhow inzetten om van uw project een parel te maken.

 

Wenst u graag meer info of een afspraak voor een kennismakend gesprek? Aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon of neem contact met ons op via e-mail.

 

TELEFOON

+32 477 66 06 89‬

E-MAIL

info@dmoa.be

Wij kijken alvast uit naar een
inspirerende samenwerking!